Close
Søk
Søk
Filters
Filters

Skjønnhet kommer innenfra

tirsdag 14. februar 2023

 

 

De populære innbyggingssystemene fra danske Damixa er nå tilgjengelig i seks flotte og slitesterke overflater, slik at du alltid har muligheten til å skape din egen personlige stil på badet. Ved å bygge inn armaturer til badekar og servant skjules det overflødige slik at ingenting forstyrrer øyet. Det skaper ro og fremmer følelsen av avslapning og selvpleie – en liten hverdagsluksus.

Badet er hjemmets frirom. Det er her dagen starter og slutter, og hvor du lader opp. Damixa har latt seg inspirere av designhoteller og spa-resorts og laget innebygde løsninger som gjør badet til en vakker og sensuell opplevelse. Enkelt og rent, men ikke klinisk, fordi badet skal matche resten av hjemmet i vakre materialer og vakre farger.

Designet i Danmark. Produsert i Sverige. Dansk design og kompromissløs kvalitet er i Damixas DNA. Damixas innbyggingsboks er produsert i Sverige og har bevist sin verdi på de europeiske markedene i flere tiår. Vi bruker kun de beste komponentene og de beste legeringene, og alt testes kontinuerlig ned til minste detalj av våre ingeniører ved laboratoriet i Danmark.

Skap din stil

Med et utvalg av design, farger og materialer kan du skape din egen personlige stil. I Damixas innebygde program har du de vakreste fargene og overflatene å velge mellom: Klassisk krom som er evig aktuell. Stilig stål eller elegant matt sort. Polert eller børstet messing og kobber.

Slitesterk, hardfør overflate som er enkel å holde like vakker som ny. I vår omfattende tilbehørssamling finner du alt fra kroker til håndkleholdere i nøyaktig samme farger og overflater, slik at du får et komplett utseende ned til minste detalj.

En løsning. Et vell av muligheter

Med én innebygd boks for henholdsvis vask og dusj er Damixas løsning både enkel og fleksibel. Innbyggingsboksen kan kombineres med alle utvendige deler, så ønsker du å endre farge eller design etter en årrekke er det ganske enkelt å skru de nye elementene på. Alle slitedeler kan skiftes fra utsiden, og vi har et komplett lager av reservedeler for å matche produktenes lange levetid.

Godkjenning for bruk i Norge

Våre innebygde produkter er typegodkjent sammen med 18 ulike produsenter av tetningsmasse, godkjenningen er gitt av RISE. Monteringsanvisningen samsvarer også med bransjebestemmelser for svensk Safe Water Installation. I mars vil også norsk SINTEF- godkjenning være på plass.

I likhet med Damixas øvrige produkter, er de innebygde produktene produsert i henhold til strenge krav til kvalitet og sikkerhet. Dette for å garantere at ditt nye Damixa-produkt gir deg en god opplevelse og komfort hver dag, i mange år fremover.

Les mer her om kraner for innbygging

Se produktene her

Legg igjen din kommentar