Close
Søk
Søk
Filters
Filters
RSS

Nyheter

Skjønnhet kommer innenfra -tirsdag 14. februar 2023
- Nye innebygde løsninger for dusjer og servanter fra danske Damixa
Brenner du for å se nye muligheter og sette dem ut i live? Vi har spennende planer i Korsbakken Bad, og trenger en lagspiller som vil være med på reisen. Derfor søker vi nå etter kommersiell kategorisjef.
Korsbakken Bad har som mål å være en komplett leverandør for synlige produkter til baderommet. For å kompletter sortimentet med dusjvegger og badekar, har Korsbakken lenge vært på utkikk etter en ny leverandør eller allianse partner innen disse kategoriene.
Silhouet Collection og hvit matt -tirsdag 6. april 2021
Damixa med spennende nyheter til kjøkken og baderom. Den stilige Silhouet-serien er blant Damixas mest solgte design. Med to nye utvidelser er serien nå mer komplett en noensinne: En helt ny matt hvit overflate og en komplett samling av tilbehør til baderommet som matcher seriens farger og overflater.
Damixa med ny berøringsfri kran -fredag 4. september 2020
Silhouett serien fra Damixa har blitt godt mottatt i markedet. Nå utvides sortimentet med berøringsfrie kraner både til kjøkken og baderom.
Lag din egen handleliste hos oss! -tirsdag 14. april 2020
Ser du noe du ønsker å bestille fra oss? Lag din egen handleliste og send den på mail til oss, så får du ett (uforpliktende) tilbud fra din nærmeste rørleggerforhandler.
Bestill våre nye 2020 kataloger -fredag 10. januar 2020
Nå er katalogene for 2020 her. Bestill enkelt katalogene i forhandlerportalen eller last ned katalogene i PDF format.
Stadig flere ser fordelen med en fleksibel slange på kjøkkenkranen. På Damixa Bell Pro er det også tatt hensyn til at den skal passe på kjøkkenvasken under overskapet. Bell Pro er derfor kun 37,6cm høy.
Korsbakken Bad AS – alt til badet -onsdag 21. august 2019
Fra en oppstart som handelsfirma i 1976 for kraner og dusjutstyr, har veien ført oss videre som en komplett baderoms-leverandør med ett stort utvalg av synlige produkter til baderommet. Som en følge av dette har vi fra 1. juni endret navn fra Korsbakken Trading AS til Korsbakken Bad AS.
Korsbakken Bad søker ny kollega -mandag 12. august 2019
Korsbakken søker serviceinnstilt kollega med god orden!